Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Access Testkezelések

 Mi az a testkezelés?  Energiák a testednek…

 

Mi lenne, ha a tested lenne a legjobb barátod?

Mi lenne, ha a tested lenne az iránytű és vezető az élet titkaihoz és varázslataihoz?

Mi lenne, ha fel tudnád számolni a korlátokat, amiket bezártál a testedbe?

Mi lenne, ha könnyedséget, örömöt és egységet élnél meg a testeddel, túl azon, amit lehetségesnek tartottál?

Hajlandó lennél felfedezni ezeket a lehetőségeket?

 
Gyere és játssz, fedezd fel, hogyan kommunikálhatsz a testeddel/testekkel és hogyan viszonyulhatsz hozzájuk! Milyen végtelen lehetőségek nyílnak ezáltal a számodra? Ezek az energiák megadják a lehetőséget a testednek, hogy ennek a valóságnak a korlátain túllépjen. Lehetővé teszik, hogy élvezd a tested, ahelyett, hogy küzdenél és visszaélnél vele. Megkönnyítik számodra, hogy nagyobb, nagyszerűbb közösségben legyél a testeddel.

 A szervezet képes regenerálni önmagát, mi viszont hajlamosak vagyunk erre úgy tekinteni, hogy lehetetlen és ezzel felgyorsítjuk az öregedési folyamatot. Az öregedési folyamat megszűnik, ha elengeded ezeket a fix nézőpontokat. A kezelések minden egyes alkalommal más és más lehetőségeket teremtenek. Segítenek helyreállítani a test tiszta energetikai állapotát, a kezelés során a tested fellélegzik, felszabadul.

 Az Access Consciousness®-ben több, mint 60 féle energiát futtatunk és ahogyan az Access Bars® segítségével különféle dolgokat tudunk kitisztítani, ezek az energetikai kezelések kikulcsolnak, megváltoztatnak és aktiválnak mindenfélét, egyre dinamikusabban, egy nagyobb teret engedve a lehetőségeknek, változásoknak. Az energetikai kezelések során egy rendkívül intenzív és dinamikus folyamat zajlik, mely óriási változást hozhat a testedben. Használható rengeteg esetben és visszaállítja, ami nem működik a testben, az egész testszerkezeted megváltozhat! 

A szóbeli eszközök és minden testkezelés arra szolgál, hogy feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól. Olyanná változtatja a dolgokat, amik a legnagyobb hozzájárulások lehetnek számodra és lehetővé teszi, hogy katalizátor legyél a változáshoz. Minden nézőpont és ítélet, amit bezártál a testedbe, semmissé tehető a kezelések során.

Te mit zártál a testedbe? Most van itt az idő, hogy feloldd ezeket?